Afvalwater...

AMKCO produceert en assembleert al 25 jaar (maatwerk) zeefmachines voor toepassing op zowel droge stoffen als vloeistoffen. Op deze pagina vindt u alle informatie over de verschillende processen en kunt u doorklikken naar de bijpassende AMKCO zeefmachine. Ontdek de verschillende mogelijkheden van de AMKCO zeefmachines.

 

Afvalwater

 

Wanneer een trilzeef wordt ingezet bij afvalwater, is inmiddels steeds vaker aangetoond dat het afvalwater na het zeefproces significant schoner is. Het afvalwater kan hierdoor vaker worden hergebruikt of het schonere water kan worden geloosd. Het lozen van afvalwater is vaak een flinke kostenpost voor een bedrijf en het lozen van schoner afvalwater kan deze kostenpost aanzienlijk verminderen.

 

Een trilzeef is eigenlijk niet meer dan een zelfreinigend filter dat vaste stof(fen) uit een vloeistofstroom haalt en een schonere, zuiverdere vloeistof oplevert.

 

Wilt u meer informatie over een passende AMKCO zeefmachine voor uw droogzeefprocessen? Of weet u al precies wat u nodig heeft? Neem dan direct contact op met AMKCO

Dit lijkt een simpele toepassing, maar bestanddelen als vet en vezels vragen om reinigingssystemen die de doorlaatbaarheid van het zeefdek garanderen. De AMKCO zeefmachines beschikken over de kwalitatief hoogwaardige reinigingssystemen die specifiek kunnen worden aangepast aan de gebruikssituatie, zodat de zeefmachine bij het zeven van afvalwater en andere vloeistoffen een zo klein mogelijke kans op verstoppingsproblemen loopt. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Waarom u moet kiezen

voor een

AMKCO zeefmachine?

 

Enkel bolvormige elementen, zodat het dunne, lichte RVS zo sterk mogelijk is en de trillingen aankan

 

Ultra licht RVS om de functionaliteit en efficiëntie van de machines te bevorderen

 

Geen lasnaden in scherpe hoeken

 

3 jaar garantie op constructiedelen van AMKCO-machines

 

Sterk in maatwerkoplossingen en productontwikkeling

 

Sterk in flexibiliteit en efficiëntie door interne bouw en assemblage

 

AMKCO onderdelen kunnen in machines van concurrerende

merken worden gebruikt

direct contact met Amkco Europe
direct contact met Amkco Europe