caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption

Afvalwaterbehandeling

AMKCO produceert en assembleert al 25 jaar (maatwerk) zeefmachines voor allerlei toepassingen in diverse sectoren en industrieën. Op deze pagina vindt u informatie over enkele verschillende toepassingen. Op deze manier kunt u de verschillende mogelijkheden van de AMKCO zeefmachines leren kennen en bepalen of een AMKCO zeefmachine ook een geschikte oplossing is voor uw bedrijfssituatie en -toepassing.

 

Afvalwaterbehandeling

 

Afvalwater komt bijna bij ieder productieproces voor en het vormt voor ieder bedrijf een zware kostenpost. Wat veel bedrijven echter niet weten, is dat ze door een laagdrempelige investering in de vorm van een zeefmachine hun afvalwater minder vervuilend kunnen maken, waardoor de kosten significant kunnen worden verlaagd. Bovendien bestaat er door het zeven van afvalwater zelfs de mogelijkheid het afvalwater te recyclen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik voor irrigatie van gewassen. Het mes snijdt op deze manier aan twee kanten. AMKCO beschikt over verstrekkende kennis omtrent deze toepassing van zeefmachines.

 

Wilt u meer weten over het gebruik van een AMKCO zeefmachine voor uw afvalwaterbehandeling? Neem dan direct contact op met een van onze specialisten

Waarom u moet kiezen

voor een

AMKCO zeefmachine?

 

Enkel bolvormige elementen, zodat het dunne, lichte RVS zo sterk mogelijk is en de trillingen aankan

 

Ultra licht RVS om de functionaliteit en efficiëntie van de machines te bevorderen

 

Geen lasnaden in scherpe hoeken

 

3 jaar garantie op constructiedelen van AMKCO-machines

 

Sterk in maatwerkoplossingen en productontwikkeling

 

Sterk in flexibiliteit en efficiëntie door interne bouw en assemblage

 

AMKCO onderdelen kunnen in machines van concurrerende

merken worden gebruikt

direct contact met Amkco Europe
direct contact met Amkco Europe