Dedusting zeefmachine

Het verwijderen van stof is misschien wel de lastigste opgave in de zeeftechniek. De grootste hoeveelheid producten bevindt zich immers op het zeefdek en belemmert de aanvoer van nieuw product. De truc van dedusting zit hem vooral in het verhogen van de afvoercapaciteit en dan met name de afvoercapaciteit van het product op het zeefdek. De AMKCO Dedusting machine is hier de ideale zeefmachine voor!

 

Normaal gesproken is het product onderweg van het zeefdek naar de uitloop die zich ergens in de wand van de machine bevindt. Bij slechts één uitloop vormt er als het ware een file van product dat op weg is naar die ene uitloop. Bij een te hoge aanvoer loopt het zeefdek vol en stopt het proces.

De AMKCO Dedusting machine (ontstoffingsmachine) heeft een zeefdek dat een maat kleiner is dan de machine doet vermoeden. Hierdoor is het product, dat aan de buitenzijde van het zeefdek terecht komt, niet langer onderweg naar de uitloop maar valt direct van het zeefdek en komt terecht op de bolle bodem die het product richting de uitloop van de AMKCO Dedusting machine dwingt. Op deze manier blijft het zeefdek veel langer vrij van product en wordt een aanzienlijk hogere capaciteit en efficiëntie gehaald.

 

Waarom u moet kiezen

voor een

AMKCO zeefmachine?

 

Enkel bolvormige elementen, zodat het dunne, lichte RVS zo sterk mogelijk is en de trillingen aankan

 

Ultra licht RVS om de functionaliteit en efficiëntie van de machines te bevorderen

 

Geen lasnaden in scherpe hoeken

 

3 jaar garantie op constructiedelen van AMKCO-machines

 

Sterk in maatwerkoplossingen en productontwikkeling

 

Sterk in flexibiliteit en efficiëntie door interne bouw en assemblage

 

AMKCO onderdelen kunnen in machines van concurrerende

merken worden gebruikt

direct contact met Amkco Europe
direct contact met Amkco Europe