Fractioneren...

AMKCO produceert en assembleert al 25 jaar (maatwerk) zeefmachines voor toepassing op zowel droge stoffen als vloeistoffen. Op deze pagina vindt u alle informatie over de verschillende processen en kunt u doorklikken naar de bijpassende AMKCO zeefmachine. Ontdek de verschillende mogelijkheden van de AMKCO zeefmachines.

 

Fractioneren

 

Fractioneren is het laatste proces binnen droogzeven. Bij fractioneren wordt een poederstroom op verschillende zeefdekken in verschillende fracties opgedeeld.

Een samenspel van aanvoercapaciteit en verblijftijd op de diverse zeefdekken, leidt uiteindelijk tot een product waarvan de kwaliteit optimaal is. Wederom is zeefoppervlak het sleutelwoord als het aankomt op de maximale capaciteit die een machine kan behalen om die optimale kwaliteit te realiseren.

Zolang er voldoende zeefoppervlak is, is de capaciteit altijd gewaarborgd. Beschikbaar zeefoppervlak is echter niet oneindig dus een toepassing met hoge capaciteit (of fijne maaswijdte) vraagt al gauw om meer dan één machine. AMKCO heeft het zogenaamde AS-frame ontwikkeld, waardoor een (bestaande) (AMKCO) zeefmachine kan worden uitgerust met een tweede zeefdek boven het bestaande zeefdek zonder dat de contouren van de machine hoeven worden veranderd. Dit levert in veel gevallen een verdubbeling van de capaciteit van de huidige zeefmachine.

 

Wilt u meer informatie over een passende AMKCO zeefmachine voor uw droogzeefprocessen? Of weet u al precies wat u nodig heeft? Neem dan direct contact op met AMKCO

Waarom u moet kiezen

voor een

AMKCO zeefmachine?

 

Enkel bolvormige elementen, zodat het dunne, lichte RVS zo sterk mogelijk is en de trillingen aankan

 

Ultra licht RVS om de functionaliteit en efficiëntie van de machines te bevorderen

 

Geen lasnaden in scherpe hoeken

 

3 jaar garantie op constructiedelen van AMKCO-machines

 

Sterk in maatwerkoplossingen en productontwikkeling

 

Sterk in flexibiliteit en efficiëntie door interne bouw en assemblage

 

AMKCO onderdelen kunnen in machines van concurrerende

merken worden gebruikt

direct contact met Amkco Europe
direct contact met Amkco Europe