Membraanfiltratie...

AMKCO produceert en assembleert al 25 jaar (maatwerk) zeefmachines voor toepassing op zowel droge stoffen als vloeistoffen. Op deze pagina vindt u alle informatie over de verschillende processen en kunt u doorklikken naar de bijpassende AMKCO zeefmachine. Ontdek de verschillende mogelijkheden van de AMKCO zeefmachines.

 

Membraanfiltratie

 

Misschien wel de meest voorkomende toepassing voor trilzeven is in combinatie met membraanfiltratie (UFultrafiltratie) of RO Reverse Osmosis, Omgekeerde Osmose). Kostbare membranen die bedoeld zijn om vloeistofstromen te ontdoen van vaste deeltjes op nanometerniveau of om (bijvoorbeeld in RO) te concentreren door water te onttrekken, zijn bijzonder gevoelig voor grove delen die de membranen onnodig belasten of zelfs beschadigen.

 

Bekijk ook eens de pagina’s ‘Projecten’ en  ‘Toepassingen’ met praktijkvoorbeelden van onze AMKCO zeefmachines

 

Wilt u meer informatie over een passende AMKCO zeefmachine voor uw droogzeefprocessen? Of weet u al precies wat u nodig heeft? Neem dan direct contact op met AMKCO

Met een AMKCO trilzeef als voorfiltratie is de vloeistofstroom richting de membranen altijd gegarandeerd van een bepaalde maximale grootte van grove delen. Het gaat daarbij niet om de hoeveelheid aanwezige vaste stof maar om de afmeting ervan. Bij een zeef van 32 of 43 micron, bevat de vloeistof gegarandeerd geen delen groter dan deze waarden.

Op deze manier kunt u vooraf een groot deel van de grove delen uitfilteren, waardoor de membranen slechts belast worden door relevante delen en niet beschadigd raken door deze grove delen. Zo kan de levensduur van uw zeefmachine aanzienlijk worden verlengd en kan de terugverdientijd van uw investering worden verkleind.

Waarom u moet kiezen

voor een

AMKCO zeefmachine?

 

Enkel bolvormige elementen, zodat het dunne, lichte RVS zo sterk mogelijk is en de trillingen aankan

 

Ultra licht RVS om de functionaliteit en efficiëntie van de machines te bevorderen

 

Geen lasnaden in scherpe hoeken

 

3 jaar garantie op constructiedelen van AMKCO-machines

 

Sterk in maatwerkoplossingen en productontwikkeling

 

Sterk in flexibiliteit en efficiëntie door interne bouw en assemblage

 

AMKCO onderdelen kunnen in machines van concurrerende

merken worden gebruikt

direct contact met Amkco Europe
direct contact met Amkco Europe