caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption

Mest

AMKCO produceert en assembleert al 25 jaar (maatwerk) zeefmachines voor allerlei toepassingen in diverse sectoren en industrieën. Op deze pagina vindt u informatie over enkele verschillende toepassingen. Op deze manier kunt u de verschillende mogelijkheden van de AMKCO zeefmachines leren kennen en bepalen of een AMKCO zeefmachine ook een geschikte oplossing is voor uw bedrijfssituatie en -toepassing.

 

Mest

 

Het mestprobleem vormt al jaren wereldwijd een groot probleem. De pers en de zeef om de mest te zuiveren bestaan al sinds 2010 en zijn inmiddels in het voorverwerkingsproces niet meer weg te denken, maar het proces dat erop volgde was voor veel boerenbedrijven nog te kostbaar. Tegenwoordig zijn er meer mogelijkheden rond het totale mestverwerkingsproces, waardoor de investering in een trilzeefmachine en pers als voorverwerking interessant en betaalbaar is geworden en er diverse terugverdienmodellen mogelijk zijn.

AMKCO is al acht jaar actief in de mestsector en heeft veel ervaring met en kennis van het zeven van de diverse mestsoorten.

 

 

Wilt u meer weten over het gebruik van een AMKCO zeefmachine voor uw afvalwaterbehandeling? Neem dan direct contact op met een van onze specialisten.

Waarom u moet kiezen

voor een

AMKCO zeefmachine?

 

Enkel bolvormige elementen, zodat het dunne, lichte RVS zo sterk mogelijk is en de trillingen aankan

 

Ultra licht RVS om de functionaliteit en efficiëntie van de machines te bevorderen

 

Geen lasnaden in scherpe hoeken

 

3 jaar garantie op constructiedelen van AMKCO-machines

 

Sterk in maatwerkoplossingen en productontwikkeling

 

Sterk in flexibiliteit en efficiëntie door interne bouw en assemblage

 

AMKCO onderdelen kunnen in machines van concurrerende

merken worden gebruikt

direct contact met Amkco Europe
direct contact met Amkco Europe