Al 25 jaar de specialist in zeefmachines en zeefmaterialen!

AMKCO is lid van de Koninklijke Metaalunie produceert

en levert al 25 jaar zeefmachines en zeefmaterialen van hoogstaande kwaliteit, om te zorgen dat eindproducten van onze klanten naar het allerhoogste niveau kunnen worden gebracht.

 

Tegenwoordig worden alle zeven die bestemd zijn voor

de Europese markt in Nederland geproduceerd en geassembleerd. AMKCO heeft daardoor 100% controle over het product en kan er een efficiënt voorraadbeheer op na houden door constructieve afspraken met leveranciers. Zo vertalen wij de technische en commerciële behoeften van klanten in een kwaliteitsproduct dat aan alle eisen en wensen voldoet.

 

AMKCO zeefmachines van alle markten thuis

 

AMKCO-machines zijn momenteel te vinden in de farmaceutische industrie, chemische industrie, agrarische sector en de voedingsmiddelenindustrie, maar in principe kunnen AMKCO-machines en materialen worden ontwikkeld voor elk scheidingsproces.

Sinds 2004 is AMKCO wereldwijd actief in de kaasindustrie. Wei heeft in de afgelopen decennia een ware transformatie ondergaan van veevoeder tot hoogwaardig product. AMKCO mag zich inmiddels dan ook met recht een specialist noemen. AMKCO is met haar expertise in staat ongekende terugverdientijden te realiseren door bestaande voorfiltratiesystemen te vervangen door een AMKCO Weizeef en zo bovendien de opbrengst aan kaas te verhogen.

De machines van AMKCO voldoen in alle betreffende sectoren aan de hoogste normen voor betrouwbaarheid, zekerheid en rendabiliteit.

 

AMKCO denkt met u mee

 

AMKCO is door jarenlange ervaring in diverse industrieën dé Europese expert op het gebied van zeefoplossingen. Op AMKCO kunt u dan ook zonder twijfel rekenen als u op zoek bent naar een oplossing voor uw situatie: AMKCO denkt en ontwikkelt met u mee en biedt u de gelegenheid in uw eigen omgeving of in onze geavanceerde werkplaats een testinstallatie te gebruiken om zo de gewenste oplossing te creëren. Met een betrouwbare, duurzame AMKCO zeefmachine helpt u uw bedrijf een stap voor te blijven op uw concurrenten.

 

Het loont altijd met een AMKCO-specialist in gesprek te gaan! U haalt er voor uw bedrijf altijd voordeel uit!

 

AMKCO trots op partnerships

 

Assendelft is het kloppend hart van de Europese markt van trilzeefmachines, separatoren en filters. Samen met onze klanten werken wij aan langdurige, betrouwbare partnerships. Met deze partnerships kan expertise aan beide zijden worden gebruikt de zeefprocessen en het eindresultaat te verbeteren

 

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met AMKCO? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden!

Waarom u moet kiezen

voor een

AMKCO zeefmachine?

 

Enkel bolvormige elementen, zodat het dunne, lichte RVS zo sterk mogelijk is en de trillingen aankan

 

Ultra licht RVS om de functionaliteit en efficiëntie van de machines te bevorderen

 

Geen lasnaden in scherpe hoeken

 

3 jaar garantie op constructiedelen van AMKCO-machines

 

Sterk in maatwerkoplossingen en productontwikkeling

 

Sterk in flexibiliteit en efficiëntie door interne bouw en assemblage

 

AMKCO onderdelen kunnen in machines van concurrerende

merken worden gebruikt

direct contact met Amkco Europe
direct contact met Amkco Europe