Zeefdekken

Zeefdekken

 

Bij AMKCO bent u ook aan het juiste adres voor losse zeefdekken. AMKCO produceert en assembleert nieuwe zeefdekken voor standaard zeefmachines, maar ook voor herbespanningen van uw zeefdekken kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn voor zogeheten specials. Zo kunt u zelfs uw bijzondere zeefdek door een AMKCO zeefdek laten vervangen.

 

Nieuw zeefdek

 

Is uw zeefmachine toe aan een nieuw zeefdek? AMKCO produceert nieuwe zeefdekken voor zowel bestaande AMKCO zeefmachines als voor zeefmachines van concurrerende merken. Dankzij onze in-house productie en assemblage kunnen wij u in zeer korte tijd voorzien van een geheel nieuw zeefdek.

Herbespanning oud zeefdek

 

Is uw zeefdek niet meer op de juiste spanning en functioneert deze niet meer naar behoren? Dan is het niet per se noodzakelijk een geheel nieuw zeefdek aan te schaffen. AMKCO kan eenvoudig uw zeefdek voor u herbespannen en zo weer perfect laten functioneren.

 

Specials

 

Wanneer u een maatwerk zeefmachine geïntalleerd heeft en hier een bijzonder zeefdek in zit kan het soms lastig zijn dit zeefdek te vervangen. AMKCO kan voor vrijwel ieder formaat en iedere vorm zeefdekken produceren. Desgewenst maken wij de ringen van een concurrerend merk nieuw, om zo de AMKCO zeef passend te maken voor uw bestaande zeefmachine.

 

Waarom u moet kiezen

voor een

AMKCO zeefmachine?

 

Enkel bolvormige elementen, zodat het dunne, lichte RVS zo sterk mogelijk is en de trillingen aankan

 

Ultra licht RVS om de functionaliteit en efficiëntie van de machines te bevorderen

 

Geen lasnaden in scherpe hoeken

 

3 jaar garantie op constructiedelen van AMKCO-machines

 

Sterk in maatwerkoplossingen en productontwikkeling

 

Sterk in flexibiliteit en efficiëntie door interne bouw en assemblage

 

AMKCO onderdelen kunnen in machines van concurrerende

merken worden gebruikt

direct contact met Amkco Europe
direct contact met Amkco Europe