Chat with us, powered by LiveChat
Banner AMKCO 16 jaar bestaan

16 jaar AMKCO Europe

In 16 jaar tijd een wereldwijde speler in zeefmachines

In 2020 viert AMKCO Europe 16-jarig jubileum. In die 16 jaar is er een heleboel veranderd. Tijd voor een klein kijkje in de keuken van de ontwikkeling van AMKCO Europe: van kleine sales en assemblagepartij tot grote, zelfstandige in-house producent met een duurzaam en groen hart. Want wie met zijn producten zorgt dat het milieu minder belast wordt, moet immers zelf ook het goede voorbeeld geven.

In 2004 opende AMKCO Europe haar bedrijfsdeuren in Wormerveer. AMKCO Europe richtte zich op de verkoop en assemblage van Canadese zeefmachines.

In 2008 begon AMKCO Europe met de productie van eigen zeefmachines en werd de import van zeefmachines uit Canada gestopt.

Sinds 2011 produceert AMCKO Europe alle zeefmachines van plaatstaal af aan. Eigen specialistisch personeel zorgt ervoor dat de beste zeefmachines van de eerste plaat staal tot het laatste boutje in Wormerveer kunnen worden geproduceerd.

In 2016 verhuisde AMKCO Europe naar de gloednieuwe, hypermoderne en duurzame productiefaciliteit aan de Industrieweg in Assendelft. Hier is ruimte om de kennis en expertise van AMKCO Europe nog meer te laten groeien en nieuwe markten aan te boren door innovatie.

In 2020 viert wij het 16-jarig jubileum en kijken wij trots terug op de ontwikkeling die AMKCO Europe heeft doorgemaakt. Wij zijn trots op de sociale, duurzame onderneming die wij zijn geworden. Wij zijn trots op onze efficiënte zeefmachines die oplossingen leveren om de ecologische impact van bedrijven te verminderen en uiteraard zijn wij trots op ons personeel dat dit samen met ons mogelijk maakt.

Op naar de volgende 15 jaar AMKCO Europe! Met hopelijk weer mooie mijlpalen.

Vergelijkbare artikelen

Logo AMKCO

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.