Chat with us, powered by LiveChat

Werken bij Amkco Europe

Wil jij werken bij AMKCO Europe en aan de slag met uitdagende projecten?

 

AMKCO Europe produceert en levert al 31 jaar trilzeefmachines en zeefmaterialen van hoogstaande kwaliteit, om te zorgen dat eindproducten van onze klanten naar het allerhoogste niveau worden gebracht. De productie van de trilzeefmachines, zeefdekken en onderdelen worden bij AMKCO Europe vindt plaats in Assendelft.

 

AMKCO-machines zijn momenteel te vinden in de farmaceutische industrie, chemische industrie, agrarische sector, tuinbouw en de voedingsmiddelenindustrie, maar in principe kunnen AMKCO-machines en materialen worden ontwikkeld voor elk scheidingsproces.

 

De afgelopen jaren worden er binnen de Europa steeds meer eisen gesteld aan het lozen van afvalwater. AMKCO Europe heeft binnen diverse branches als eerste de trilzeefmachine ingezet voor het filteren van afvalwater en met groot succes. Binnen de tuinbouw, voedselindustrie, waterzuiveringindustrie hebben we enorm veel ervaring opgedaan. De kosten van het lozen van afvalwater zijn hierdoor in veel gevallen komen te vervallen. Tevens wordt het afvalwater hergebruikt. Hierdoor levert AMKCO Europe ook een belangrijke bijdrage aan een beter milieu. Bij wordt ook AMKCO liggen 102 zonnepanelen op het dak die voldoende stroom leveren voor het productieproces.

 

De machines van AMKCO voldoen in alle betreffende sectoren aan de hoogste normen voor betrouwbaarheid, zekerheid en rendabiliteit.

Vacatures

Productiemedewerker

Wij zijn opzoek naar een productiemedewerker met enige ervaring op het gebied van techniek. Als productiemedewerker maak je deel uit van een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Bij AMKCO houden wij ons voornamelijk bezig met de productie, assemblage en verkoop van mechanische trilzeven en de daarbij behorende reserveonderdelen. Vanuit Assendelft wordt de gehele Europese markt bediend en wordt aansturing gegeven aan een vaste groep agenten en wederverkopers over heel Europa.

 

Over de functie

Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn hoofdzakelijk het produceren van zeefdekken en het assembleren van de trilzeefmachines.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een flexibele instelling
 • Je bent een teamspeler
 • Je weet wat je wilt en je gaat lastige situaties niet uit de weg en houdt het hoofd koel

Functie-eisen

 • Technisch inzicht
 • Ervaring in de techniek is een pré

Wat hebben wij te bieden

 • Interne opleiding binnen het bedrijf voor de productie van de zeefdekken
 • Prettige werksfeer
 • Goede arbeidsomstandigheden
 • Fulltime functie (38-uurige werkweek)
 • Een interessante en afwisselende functie
 • Een enthousiast team met collega’s
 • Een salaris volgens CAO Metaal- en Techniek.
 
Maak een afspraak met Jan Willem Woudenberg voor een sollicitatiegesprek. 
e-mail:jan@amkco.nl
T:075-6149854

Amkco buiten werktijd

Logo AMKCO

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.