Werken bij Amkco Europe

Wil jij werken bij AMKCO Europe en aan de slag met uitdagende projecten?

 

AMKCO Europe produceert en levert al 31 jaar trilzeefmachines en zeefmaterialen van hoogstaande kwaliteit, om te zorgen dat eindproducten van onze klanten naar het allerhoogste niveau worden gebracht. De productie van de trilzeefmachines, zeefdekken en onderdelen worden bij AMKCO Europe vindt plaats in Assendelft.

 

AMKCO-machines zijn momenteel te vinden in de farmaceutische industrie, chemische industrie, agrarische sector, tuinbouw en de voedingsmiddelenindustrie, maar in principe kunnen AMKCO-machines en materialen worden ontwikkeld voor elk scheidingsproces.

 

De afgelopen jaren worden er binnen de Europa steeds meer eisen gesteld aan het lozen van afvalwater. AMKCO Europe heeft binnen diverse branches als eerste de trilzeefmachine ingezet voor het filteren van afvalwater en met groot succes. Binnen de tuinbouw, voedselindustrie, waterzuiveringindustrie hebben we enorm veel ervaring opgedaan. De kosten van het lozen van afvalwater zijn hierdoor in veel gevallen komen te vervallen. Tevens wordt het afvalwater hergebruikt. Hierdoor levert AMKCO Europe ook een belangrijke bijdrage aan een beter milieu. Bij wordt ook AMKCO liggen 102 zonnepanelen op het dak die voldoende stroom leveren voor het productieproces.

 

De machines van AMKCO voldoen in alle betreffende sectoren aan de hoogste normen voor betrouwbaarheid, zekerheid en rendabiliteit.

Vacatures

Amkco buiten werktijd