Chat with us, powered by LiveChat

Sterk in
maatwerk-
oplossingen
en product-ontwikkeling.

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet.

Dé specialist in zeefmachines en zeefmaterialen!

Weizeef

Wei uit de kaasproductie bevat een zekere hoeveelheid stofwrongel die door een zeef van doorgaans 43 of 32 micron wordt uitgezeefd en als kaas uit de machine komt. 

Standaard machine

AMKCO zeefmachines worden voor zowel droge als natte zeeftoepassingen ingezet. De AMKCO Standaard zeefmachine kan in een zeer breed gebied worden ingezet.

Auxiliary

De AMKCO “Auxiliary Systems” zeefmachine biedt u de mogelijkheid om het zeefoppervlak van een bestaande machine aanzienlijk te vergroten en uw productiecapaciteit te optimaliseren.

Nederlands Fabrikaat

Meer informatie over onze machines?  Bel met de afdeling sales
 +31 - (0)75 - 6149854

Dedusting machine

Het verwijderen van stof is misschien wel de lastigste opgave in de zeeftechniek. De grootste hoeveelheid producten bevindt zich immers op het zeefdek en belemmert

Multi-deck machine

Classificeren is een van de disciplines waar een zeefmachine voor wordt ingezet. Naast het verwijderen van verontreinigingen uit een vloeistof of poederstroom, wordt..

Scalper machine

Een AMKCO Scalper zeefmachine wordt ingezet in situaties waar een grote hoeveelheid product van een kleine hoeveelheid “vreemd materiaal” moet worden ontdaan. 

Tuinbouw filter

AMKCO zeefmachines worden voor zowel droge als natte zeeftoepassingen ingezet. De AMKCO Standaard zeefmachine kan in een zeer breed gebied worden ingezet.

Straight Flo machine

Een AMKCO Straight Flo machine wordt vaak gebruikt als eindcontrolezeef boven, bijvoorbeeld, een Big-Bag vulinstallatie, bulkwagen of zakken-vul-machine.

Neem eens
vrijblijvend contact op met de specialist in zeefoplossingen

Jan Willem Woudenberg

Samen zoeken naar oplossingen en het verbeteren van uw productieproces is ons doel..

 

Direct contact

Buigen zeefraam
Logo AMKCO

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.