Chat with us, powered by LiveChat
Banner AMKCO samensterk

AMKCO Europe BV en BÈTA Industrie BV

AMKCO Europe BV en BÈTA Industrie BV slaan de handen ineen
In de afgelopen 16 jaar heeft AMKCO Europe een groot netwerk van wederverkopers en agenten opgebouwd. Inmiddels zijn in de meeste Europese landen bedrijven en personen geïnstalleerd en opgeleid die in de betreffende landen de verkoop en technische ondersteuning voor AMKCO Europe verzorgen.

In de zomer van 2015 kwamen wij in contact met Sjoerd Scholte en Vincent Eijt van BÈTA Industrie: een jong en dynamisch bedrijf dat voornamelijk actief is in de verkoop van filters en afsluiters. Samen zijn we instaat nieuwe markten aan te boren en machines te modificeren zodat ze aansluiten op de unieke eisen en wensen van die markten.

De afgelopen jaren is duidelijk geworden dat de gecombineerde kennis van BÈTA Industrie en AMKCO Europe de ideale mix is voor groei en ontwikkeling”. Om deze reden heeft AMKCO Europe besloten de verkoop van nieuwe machines, onderdelen en service volledig bij BÈTA Industrie onder te brengen.

Daarmee komt de verkoop binnen de BENELUX in handen van BÈTA Industrie. Zo hoeven wij ons niet met verkoop bezig te houden en dat geeft ons de rust en ruimte om ons te richten op dat waar wij goed in zijn: het ontwikkelen en fabriceren van ronde trilzeven en onderdelen.

Vergelijkbare artikelen

Logo AMKCO

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.