Chat with us, powered by LiveChat
Straight flo-AMKCO Europe

Straight-flo trilzeefmachine

Een AMKCO Straight Flo machine wordt vaak gebruikt als eindcontrolezeef boven, bijvoorbeeld, een Big-Bag vulinstallatie, bulkwagen of zakken-vul-machine. Doordat bij een AMKCO Straight Flo machine de trilmotoren aan de zijkant van de machine zijn gemonteerd, ontstaat de mogelijkheid om product in een rechte lijn door de machine te laten vallen. Dit levert een hoge capaciteit op, maar is ook gebonden aan enkele restricties.

Doordat de AMKCO Straight Flo machines niet dezelfde trillingspatronen (kunnen) hebben als traditionele AMKCO zeefmachines, is de toevoeging van traditionele zeefreinigingssystemen (met ringen of ballen) minder effectief en is het lastiger om het product op fijne zeefdekken van kleiner dan 1 mm te zeven. AMKCO Straight Flo machines zijn derhalve uitermate geschikt om het product op grove verontreinigingen te controleren.

Wilt u weten over controlezeven van AMKCO, neem dan contact op met een van onze distributeurs https://amkco.nl/distribiteurs.html of met AMKCO Europe. https://amkco.nl/contact.html

Vergelijkbare artikelen

Logo AMKCO

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.