Chat with us, powered by LiveChat
Maatwerk oplossingen AMKCO Europe B.V.

Maatwerk oplossingen AMKCO Europe B.V.

De omgeving waar de trilzeefmachine wordt gemonteerd en het te zeven product kunnen redenen zijn voor aanpassingen aan een trilzeefmachine. Er zijn ontelbare aanpassingen die aan een trilzeefmachine kunnen worden uitgevoerd. Door de jarenlange ervaring in de zeeftechniek heeft AMKCO Europe vrijwel altijd een passende oplossing.

Enkele voorbeelden:

In verband met de inbouwhoogte heeft AMKCO Europe voor een van zijn klanten de deksel van de trilzeefmachine vlak uitgevoerd. Hierdoor past de machine precies in de beschikbare ruimte.

Door het toepassen van een zeefdek in de machine die een maat kleiner is dan de machine, kan uit een vloeistofstroom een enorme hoeveelheid vaste stof worden gezeefd en afgevoerd. Waar product normaal gesproken lange tijd onderweg is naar de uitloop en verstopping dreigt, kan het product nu langs de gehele omtrek van de zeef de machine verlaten en is het zeefdek altijd volledig beschikbaar

Een trilzeefmachine is op een verrijdbaar hoog frame geplaatst. De trilzeefmachine is hierdoor heel flexibel is in het gebruik.

Een extra inspectieopening naar wens van de klant.

De laatste jaren leveren wij veel trilzeefmachines volgens het zogenaamde plug and play systeem. De machine is gemonteerd op een bordes met daaraan de montagebeugel voor de toevoer van het te zeven product. Na montage van de toe- en afvoer is trilzeefmachine direct klaar voor gebruik.

Wilt u informatie over de toepassingsmogelijkheden van de trilzeefmachine neem dan contact op met een van onze distributeurs https://amkco.nl/distribiteurs.html of met AMKCO Europe. https://amkco.nl/contact.html

Vergelijkbare artikelen

Logo AMKCO

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.